Det er ikke for ingenting, at vi kalder hunden mennesket bedste ven. Modsat mange mennesker vil din hund altid være dig evigt loyal. Den vil holde af dig i tykt og tyndt. Der går mange rørende historier om hunde, der nærmest ikke har kunne leve uden deres ejer.

Et rigtig godt eksempel er filmen Hachiko, som er en film bygget på virkelige hændelser. Efter ejeren døde kom hunden tilbage til det sted, hvor den tidligere havde ventet på ham, hver dag resten af sit liv. En sørgelig historie der om noget beskriver, hvorfor du skal være god mod din hund.

Pas på hunden

Hvis du ikke allerede har det, er det allerførste, du skal gøre at anskaffe et hundetegn. Hundetegn er en praktisk foranstaltning, der giver dig en bedre chance for, at du får hunden tilbage, hvis du skulle være så uheldig at miste den.

Derudover kan et hundetegn virkelig også være flot. Der er rigtig mange forskellige hundetegn at vælge imellem, eller du har mulighed for at fortælle en historie om din hund med en speciallavet en af slagsen.

Derudover er det vigtigt, at du fodrer din hund med den rigtige hundemad. Der er stor forskel på, hvad den ene hund kræver kontra den anden. Det er både op til hundens personlighed, men også racen spiller en stor rolle i forhold til dette. Hvis du er i tvivl, kan du både gå ned i dyrehandler, men det er også muligt at undersøge det online.

Slutteligt skal du sørge for, at der ikke er hunde flåter. Flåter elsker hunde – det er simpelthen deres festmåltid. I sig selv gør flåten ikke nogen fortræd, men det er parasitsygdommene, der er farlige. Hvis du er bange for, at din hund er udsat for flåter og vil vide mere, kan du klikke her.

Forkæl din hund

Diverse virale videoer på internettet viser, i hvor høj grad hunde elsker at blive forkælet. Man ser dem tit ligge med maven opad helt sagesløse, mens de får en eller anden form for massage.

Det skal din hund da også prøve. Først og fremmest fordi den vil elske det, men også fordi det forebygger skader. Fysiske skader er ofte mere alvorlige for hunde end det er for mennesker. Hvis hunde får for mange af dem, er det bedste at aflive den. Derfor er det en rigtig gode idé at forebygge, så det ikke sker for din hund.

Du kan også vælge at tage hunden til en hundefrisør. Ligesom man som menneske ofte er lidt forfængelig, ligeledes er det meget normalt også at være forfængelig på sin hunds vegne. Man vil jo gerne have, at folk synes den er lige så sød som man selv gør.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *