Mange investerer i dag i en miljøvenlig energikilde. Dette er der flere gode grunde til. Ikke alene så vælger du en løsning, som skåner miljøet, men du vælger også en løsning, som giver dig muligheden for at udnytte energien bedre i dit hjem.

Du slipper for alt besværet

Det behøver slet ikke at være besværligt at investere i en miljøvenlig varmepumpe. Du har mulighed for at tegne et abonnement, hvor installation, service, indkøb og drift er inkluderet. Det er derfor ikke nødvendigt at investere hele opsparingen, og du kan hurtigt komme i gang med at få varmepumpen installeret. Der er derfor ingen grund til at udskyde det. Skift til miljøvenlige varmepumper, og spar mange penge. Klik her og se mere.

Du kan også vælge at købe varmepumpen separat uden abonnement. Her kan du vælge at tilkøbe en serviceordning, så du ikke behøver at betale for reparationer eller service.

Du behøver ikke at være nervøs for, at det kommer til at gå ud over husets indretning. Der findes mange forskellige nymoderne designs, som også passer i helt nybyggede huse med moderne udtryk.

Skån miljøet, og spar penge

Du mindsker energiforbruget og sparer på varmeregningen. Du kan reducere varmeforbruget med op til 70 %. Det kan altså give dig en årlig besparelse på 1.500 kr.

Co2-forbruget mindskes med 40 %, så hvis du allerede har et hjem, som er energivenligt, så kan du komme helt i hus med denne løsning. Det ikke alene øger værdien på huset, men giver dig også flere penge i lommen.

 

Husk at undersøge, om du er berettiget til et tilskud, hvis du installerer varmepumpen. Det er du i mange tilfælde, og det er absolut værd at tage med. Du kan få op til 20.000-30.000 kr. i tilskud, og så er varmepumpen dermed hurtigt tjent ind igen. Dette dækker over forskellige tilskud som:

 

  • Håndværkerfradrag
  • Reduceret elafgift
  • Tilskud fra Byggepuljen

 

En varmepumpe er en investering, men det er en god investering, hvor der følger mange økonomiske fordele med.

Lydsvag og praktisk

Du kan måske undre dig, om varmepumpen virkelig kan varme huset ordentlig op. Det kan den. Den er ydermere meget lydsvag, og du lægger derfor ikke mærke til den. Er du træt af at slæbe flere paller med træpiller? Og ikke mindst den plads, det kræver at opbevare dem? Eller skal du endeligt have skiftet oliefyret?

Så er dette den helt rigtige løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *