Den bedste måde, hvorved du kan hjælpe en flytning, er ved at give dem muligheden for en god fremtid. Der er mange måder, hvorved man kan få en god fremtid. I denne artikel finder du gode råd til, hvordan du kan få en flygtninge til at få en god fremtid med mange muligheder.

Uddannelse

En glimrende måde hvorved man kan sikre sig, at en flygtninge får en god fremtid med mange muligheder, er ved at sikre, at personen får en uddannelse. Ved at have en uddannelse bliver man mere attraktiv over for en mulig arbejdsgiver, og dermed har en højere chance for at få et arbejde. Arbejde er lig med løn og løn er med til, at man kan danne sig et sikkerhedsnet i form af et sted at bo og mad på bordet. Der findes adskillige uddannelser for flygtninge og indvandrere, som først og fremmest har fokus på, at de lærer det danske sprog. Dernæst bliver der lagt vægt på forskellige fag, således de har mulighed for at lære mere om et givent emne. På langt de fleste uddannelser til flygtninge kan man som studerende få en individuel afklaring af sine realkompetencer, som efterfølgende kan benyttes til at få merit for dele af uddannelsen. Alt afhængig af flygtningens uddannelsesniveau, kan der konstant komme flere kompetencer på CV’et, således man bliver mere kompetent til et nyt arbejde på det danske arbejdsmarked. Lige her kan man læse mere om et kursus i forhandlingsteknik, som kan være gavnligt i et fremtidigt arbejde.

 

 

Økonomisk hjælp

Langt de fleste flygtninge har noget nær en tøm bankkonto. Derfor har de virkelig brug for at få økonomisk hjælp, således de kan få en god fremtid. Der er flere måder, hvorved man kan hjælpe flygtninge med økonomien. En af dem er ved at starte en indsamling, således man kan målrette og bestemme hvem, som skal drage nytte af din indsamling.

Få hjælp og lær af en flygtning

En tredje måde hvorved du kan hjælpe flygtninge til en bedre fremtid, er ved at få hjælp af dem. Som nævnt har flygtninge som regel ingen penge. Hvis du derfor alligevel skal have istandsat haven eller have malet væggene, så kontakt nærmeste flygtningekontor. Her kan du få vejledning til, hvordan du kan få en flygtninge ud at hjælpe dig, mod betaling selvfølgelig.

Flygtninge har masser af ting på hjertet. I og med de kommer fra en anden kultur, er der masser, som du kan lære af dem. Du kan for eksempel købe en madlavningskursus, hvor du lærer at lave mad, som stammer fra den pågældende flygtninges land. Undervejs i kursuset hører man ligeledes om flygtningens livshistorie. Et madlavningskursus med en flygtninge er desuden en glimrende gave!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *