Euro-normerne har til formål at forbedre miljøet, ved at sætte grænser for, hvor meget nye biler, busser, motorcykler og andre køretøjer må forurene. Euro-normerne sætter en maks. grænse for en række skadelig partikler, som bilen udleder når den er i brug. Alle nye biler der bliver solgt i EU, skal alle overholde den nyeste EU 6 norm, også selv om bilen er produceret i et ikke EU-land. EU-normerne har haft stor indflydelse på udslippet af bl.a. partikler og NO x udledning og siden 1992, hvor den første Euro-norm blev indført, er udslippet blevet nedbragt med hele 95 %, fra før Euro-normerne blev indført i 1992.

Nye biler skal overholde kravene til Euro-norm 7

Helt nye biler skal overholde den nyeste Euro-norm 7, ellers kan bilerne ikke sælges i EU. Den nyeste Euro-norm 7 har gjort de nyeste biler mere miljø venlige end nogensinde tidligere. Desværre er registreringsafgiften i Danmark, så høj på nye biler, at det er dyrt at skifte bilen ud hyppigt, så du altid køre i den mest miljøvenlige bil som muligt. Hvis du er miljø bevidst findes der en glimrende mulighed for, at altid at havde den nyeste bil der udleder mindst mulige partikler og NO x. Denne mulighed er privatleasing af bil, med privatleasing kan du havde den nyeste bil og nemt udskifte den hver 12,24 eller 36 måned, for at få en nyere model der opfylder de nyeste Euro-normer.

 

Privatleasing giver mulighed for altid at køre i en ny miljøvenlig bil

Privatleasing er den leasingform du kender fra bilforhandleren, dette er en glimrende mulighed for udskiftning af bil hyppigt. Med privatleasing kan du selv vælge, hvor lang en leasingperiode du ønsker og når leasingperioden er slut skal du blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet, og derefter vælger du selv om du vil havde en ny bil der opfylder de nyeste Euro-normer. Ud over de miljørigtige fordele, der er ved privatleasing af en ny bil, så er der også en række økonomiske fordele ved privatleasing. En af disse fordele er budgetsikkerhed, hvilke vil sige du ved nøjagtigt, hvad en bil koster dig om måneden, og der kommer ikke nogle uforudsete udgifter til reparation, service, eller noget helt tredje med privatleasing. Med privatleasing skal du blot betale de månedlige leasingydelser, og en evt. Engangsydelse. Du skal hellere ikke bekymre dig om, værditab på bilen når den skal afleveres tilbage til leasingselskabet, det er nemlig også leasingselskabets hovedpine. Privatleasing er som regel en operationel leasingkontrakt, hvilke betyder det er leasingselskabet der har ejendomsretten over køretøjet, og du som leasingtager får brugsretten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *