Er du en af de danskere, som er er af den overbevisning, at investeringer kun har noget at gøre med bygninger og aktier? Så tager du gruelig fejl. En investering er defineret som ”et input af ressourcer såsom til eller penge med forventningen om, at det investerede vokser og giver et afkast tilbage”. En investering behøver ikke at være dyr, for at være fordelagtig. I denne artikel kan du finde gode råd til, hvilke investeringer du skal gøre dig, hvis du ligeledes ønsker at skåne miljøet.

Kvalitet fremfor kvantitet

Når du er ude at erhverve dig nye ting, så skåner du miljøet bedst ved at vælge kvalitet fremfor kvantitet. Det skyldes, at ting med en højere kvalitet som regel har en længere levetid og på den måde, skal du ikke ud og genkøbe varen. Hvis du for eksempel skal købe en ny seng, så drop den klassiske tur ud til IKEA. Gå i stedet efter en sengespecialist, som forhandler senge af bedste kvalitet. Ved at vælge en seng af god kvalitet, kommer der til at gå længere tid til, at du skal ud at investere i en ny seng. Du kan ligeledes spare penge ved dette koncept, selvom sengen fra IKEA er billigere, så skal man højest sandsynlig ud at købe en ny seng inden, at der er gået særlig lang tid. To senge fra IKEA koster måske det samme, som en seng fra en sengespecialist og derfor bør du investere i kvalitetssengen fra start. På den måde mindsker du ligeledes, at sengen skal fragtes frem og tilbage og al den plast, som bruges til at pakke sengen ind. Når du skal ud og investere i nye ting, bør du altså gå efter kvalitet fremfor kvantitet.

Det sunde valg

Når du er ude at købe nye produkter, skal du ligeledes gå efter produkter, som er fri for parabener og andre giftige kemikalier. Parabener samt gifte kemikalier er dårlige for miljøet, så hvis du vil skåne miljøet mest muligt, bør du undgå produkter med disse. Der er både parabener i fødevarer, makeup og legetøj, hvilket desuden kan forårsage allergi. Lovejoy er en webshop, som fokuserer på at forhandle varer, som er uden skadelige stoffer såsom ftalater og parabener. Giftige kemikalier er selvfølgelig også noget, som man skal undgå, når man er ude at erhverve sig nye ting. Giftige kemikalier er særlig at finde i tøj, så næste gang, hvor du er ude at shoppe, så sørg for at undersøge om butikken har fokus på bæredygtighed og om deres tøj indeholder giftige kemikalier. For at skåne miljøet, bør du ligeledes gå efter varer, som ikke er sprøjtet med giftige kemikalier.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *