Aldrig har der været en større grund til at støtte miljøorganisationerne, end det er i dag. Menneskerne på jorden er i dag med til at skade miljøet i en så høj grad, at der f.eks. i dag bliver talt om menneskeskabte klimaforandringer, hvilket er et af de højst diskuterede emner verden over.

Det er blot et spørgsmål om tid før, at der ikke kan gøres noget ved problemet. Vi, som individ, har et ansvar for at passe på vores miljø, så de næste generationer ikke skal stå til regnskab for vores ødelæggelser.
Regeringer verden over forsøger årligt at finde frem til løsninger, men det er som om, at der ikke rigtig bliver gjort de store ændringer.

Lige så vigtigt, som det er at update drivers på din computer, lige så vigtigt er det at gøre noget ved miljøet, og det er der heldigvis mange organisationer, der forsøger at gøre. Det er alene kun os, der kan gøre noget ved hele den her problematik inden, det er for sent. Du kan derfor gøre en stor forskel for miljøet ved at støtte disse organisationer, der brænder for et bedre miljø på jorden.

Disse organisationer gør en forskel for miljøet

Det kan være svært som ene mand at gøre de helt store forskelle for miljøet, og så er det godt, at der er organisationer, som netop ved at samle folk kan udrette store resultater. Flere og flere organisationer kommer til, og heldigvis findes der en lang række organisationer, som hver dag kæmper for at forbedre miljøet.

En af de helt store miljøorganisationer er Greenpeace, der interesserer sig for klimaet, energi, livet i havet, farlig kemi, jordens urskove mm. De er meget kendte for deres spektakulære aktioner, hvor de gør alt for f.eks. at stoppe en olieboring. De må siges at gøre alt for miljøet. Du kan støtte med et valgfrit beløb, der min. Skal være højere end 50 kr.

En anden stor organisation er WWF (World Wide Fond for Nature), der f.eks. har organiseret det årlige Earth Hour, hvor hele verden skal slukke strømmen i en time. Her kan du vælge engangsdonation eller månedligt.
Danmark har også en række organisationer, som støtter miljøet f.eks. Verdens skove, der arbejder på at bevare samt bæredygtig brug af verdens skove. En lidt mindre men meget effektiv organisation er Klimabevægelsen er en organisation, der kæmper mod den globale opvarmning ved at oplyse omkring dens konsekvenser, hvor de holder foredrage, debatmøder og fredelige demonstrationer.

Det er endnu ikke for sent at gøre noget ved skaderne på vores miljø, og selv små donationer til miljøorganisationerne kan gøre en stor forskel.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *