Det er ikke kun børn i Afrika, som har problemer. Der er mange børn i Danmark, som ikke lever under de forhold de fortjener. Det kan dog være svært at finde ud af hvordan du hjælper et barn i Danmark med at få en bedre opvækst.

Et barn i Danmark, mangler normalt ikke mad, men derimod udfordringer, kærlighed og en god støtte til at leve op til deres potentiale.

I denne artikel vil du lære 5 ting, som du kan gøre for at hjælpe et barn i Danmark.

Hjælp dem med skolen

Den første ting på vores liste over ting, du kan gøre for at hjælpe et udsat barn i Danmark er at hjælpe dem i skolen. Mange børn der har problemer i hjemmet, har svært med at klare skolen godt. Hvis du selv har børn der går i skole kan du spørge skolen, hvilke børn der har problemer med at klare skolen.

Det hjælper meget for børn at få et forbillede i en, der ikke er lære, men som arbejder og har succes i arbejdslivet.

 

Støt dem med at få råd til sport

Den anden ting på vores liste over ting, du kan gøre for at hjælpe et udsat barn i Danmark er at hjælpe dem med at få råd til at gå til sport. Hvis et barn kommer fra en familie med lidt penge, så bliver udgifter til sport ikke prioriteret.

Du kan hjælpe et barn med at få råd til sport, ved at give et tilskud til en lokal sportsklub.

 

Hjælp dem med at tjene penge

Den tredje ting på vores liste over ting, du kan gøre for at hjælpe et udsat barn i Danmark er at hjælpe dem med at tjene penge.

Der er intet så givende, som at være mentor for en ung person. Hvis du er dygtig i din karrierer, så hjælp unge med at komme i gang med at arbejde og få succes.

Måden du gør det på er ved at lave en hjemmeside, hvor du skriver om dine erfaringer, og at du tilbyder støtte til unge der gerne vil lære

 

Giv dem mulighed for at lave musik

Den fjerde ting på vores liste over ting, du kan gøre for at hjælpe et udsat barn i Danmark er at hjælpe dem med at lave musik. Ligesom med sport så bliver musik ikke prioriteret, hvis familien mangler penge. Du kan donere et gammelt klaver til et udsat barn, hvis du har et derhjemme. Du kan få hjælp til flytning af klaver, ved at klikke her, hvor du kan få det sendt, efter du har fundet et udsat barn.

 

Hjælp dem med at få råd til at opleve verdenen

Den femte ting på vores liste over ting, du kan gøre for at hjælpe et udsat barn i Danmark er at hjælpe dem med at opleve verdenen.

At rejse er at leve.

Hvis du vil hjælpe en ung dansker i at bryde den sociale arv, og komme frem i verdenen, så bør du starte et rejselegat til unge udsatte.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *