Vil du gerne være en af dem som rækker en hånd ud til dem der har det svært og hjælpe dem i julen, så har vi her lavet en guide til hvordan du kan hjælpe udsatte familier og give dem en lidt bedre jul. Det er så lidt der skal til og noget af det de har allermest brug for er at føle at andre mennesker vil dem godt, så læs med her og se hvordan du kan hjælpe og række en hånd frem til dem der har det sværest.

Lav en juleaften for udsatte familier hjemme i privaten

 

Der findes i danmark familier hvor der ikke er penge til juletræ, julemad og gaver. Det kan også være familier hvor der er sygdom og derfor er overskuddet til den store juleaften der bare ikke. Du kan invitere disse familier hjem i privaten og sørge for at de får en god og hyggelig jul. Du kan sørge for små julelege og sørge for at julemanden kommer forbi med nogle små gaver til børnene. Det vil betyde alverden for disse familier og ikke mindst for børnene at have en god jul sammen i nogle hyggelige og hjemlige omgivelser.

 

Julegaver til fattige børn

 

Der findes organisationer som samler gaver ind og giver dem til udsatte familier og børn. Du kan kontakte disse organisationer og enten sende gaverne til dem eller hjælpe dem med at samle gaver ind. Disse organisationer er blandt andet Røde kors, Mødre hjælpen, Frelsens hær, Dansk folkehjælp og Kirkens korshær. På eksempelvis Røde kors hjemmeside kan man give en julekurv til familier, man kan støtte med gaver eller man kan give et valgfrit beløb. Der er altså med andre ord rigtig mange måder at hjælpe på, så hold dig ikke tilbage hvis du gerne vil hjælpe til.

 

Giv et bidrag til velgørenhed

 

På mange af organisationernes hjemmeside bliver der samlet ind til julehjælpen, her kan du gå ind og give et bidrag, selv et lille beløb kan gøre en stor forskel så vær med til at hjælpe dem som virkelig har brug for det, hvis du selv er vokset op i et hjem hvor der altid var jul og god mad, så husker du det nok som nogle af de bedste minder fra din barndom og det er en sådan jul alle børn bør opleve.

Mangler du ideer til årets julegaver så tjek eksempelvis Gavespot.dk med gaver til hende. Og vil du finde mere information om hvordan du kan hjælpe de udsatte familier så hop ind på Julehjælpen.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *